PrintPrint page
Informatie op internet

Hoe ervaren zij Moinhos do Dão?

Hele fijne vakantieplek - Leuk voor de kinderen - "De mooiste camping ooit" - Attente en goede (boekings-) service - Een verstilde plek - Eten is fantastisch - Rust en vrijheid hartveroverend - Genieten ;-))

 We had such a wonderful time is the Moinhos this summer! It's a small little paradise and it was a perfect place for our summer break. Our daughter (2 years) had so much fun playing and swimming in the river, chasing the animals and lying in the hammock (and we did too ;-) ). Thanks Steven, Freya and Marcel for welcoming us at your place! Definitely highly recommendable!

Rosalie Driesen 2016

 Een hemels plekje, twee bijzondere mensen die weten wat gastvrijheid is! Wat een bijzondere plek, wat een fijne sfeer, gezellig en lekker samen eten, hartelijk, puur en groen! Prachtig riviertje, knusse en authentieke sfeer! Als ik weer in Portugal kom staat deze quinta op nummer 1 om weer te bezoeken! Bedankt jullie!

Naomi Reijnders 2016

 Het paradijs bestaat hoor, wat een mooie plek!! Met dank aan Steven en Freya die met hart en ziel proberen het iedereen naar het zin te maken, zowel mens als natuur.

Els Kalhoven 2016

  Een heerlijke plek om tot rust te komen en los te laten. Freya en steven zijn gastvrije en sociale mensen, waar je graag mee in contact komt. De maaltijden zijn verrassend en lekker!

Marjan Breedijk 2015

 Ben al twee keer met kinderen op Moinhos geweest. De appartementen zijn ruim, schoon, leuk ingericht en betaalbaar. Het is zoÕn fijne plek voor de kinderen om aan te rommelen in de natuur, eindeloos te spartelen in het water en hutten te bouwen op het eiland. Freya en Steven zorgen voor een fijne open sfeer waardoor iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. De avond diners onder de vijgenbomen waren voor ons bijzonder en om nooit te vergeten. Ik raad iedereen die van rust en natuur houd, hier een keer je vakantie te vieren.

Mark, Julian en Isabel 2014

 Bert, Nelleke en Nienke:
"Voor de tweede keer hebben we dit jaar op jullie schitterende terrein gekampeerd en het blijft voor ons nog steeds "De mooiste camping ooit"."

 Lucien en gezin:
"We hebben een heerlijke tijd in Moinhos do Dão gehad. Vriendelijk dank voor de attente en goede boekingsservice."

 Mirke, Theo en Maddy:
"Het is een hele fijne vakantieplek, waar het ook leuk is voor de kinderen."

"Ik wilde jullie toch nog even laten weten dat wij een fantastische tijd hebben gehad op de Moinhos do Dão! We hebben nog nooit op zo'n mooie, bijzondere plek gekampeerd. Echt prachtig. De beheerders en hun staf waren echt fantastisch, zorgden heel goed voor de plek, kookten lekker en waren heel gezellige gastvrouwen. We hebben heel wat uurtjes bij het barretje en aan de lange tafels doorgebracht, samen met de staf en de andere gasten. Onze dochter heeft met andere kinderen gespeeld en heeft genoten van de kuikentjes, en van Maria, Pluis en Rood (en wij ook!)."

 Marleen Brants:
"Het is een geweldige fijne tijd geweest op een bijzonder mooi plekje, en we zijn met een heerlijke gastvrijheid ontvangen door mensen die elkaar heel goed aanvullen."

 Guusje Aarsten:
"Ik heb een heerlijke vakantie gehad op de Moinhos do Dão in Portugal. Het is een verstilde plek, met veel oog voor detail gerestaureerd. Ik vind het een plek waard om meer bekendheid aan te geven. Je komt er heerlijk tot rust, en het eten is fantastisch."

 Annet, Arnold, Mats en Mirte:
"Leek ons leuk om een berichtje te sturen uit het internetcafé van Viseu om te laten weten dat we genieten op jullie prachtige stekkie."

 Henk van der Gugten:
"Van een enthousiaste collega hoorde ik van uw bijzondere landgoed. [...] Het verblijf in een blokhut afgelopen september is goed bevallen. Goede gesprekken gevoerd en lekker gegeten met alle aanwezigen. De rust en de vrijheid op het terrein zijn hartveroverend. Prachtige wandelingen gemaakt in de omgeving door heerlijk verwilderde en ongerepte natuur. Waar drink je nog een lekkere kop koffie voor 1 euro in een dorpscafeetje. We komen terug ."
  Gekke geit...

  Fietsen kan hier ook

  Aan tafel!

  Kampeerterras langs de Dão

  Kamperen op de terrassen

  Plek voor kleine campers

  Groene oase!!!

  Onze scharrelkippen

  De zomerkeuken

  Het echte buitenleven

[ naar boven »]