PrintPrint page
Druivenpluk

 Vacatures & oproep

Reserveringen

Wilt u meer informatie over een verblijf op de Moinhos do Dão, een reservering doen voor een gastenverblijf of tent, of wilt u een van onze (wandel-)arrangementen boeken, stuur dan een email naar: moinhosdodao@hotmail.com

Of neem contact op met: Moinhos do Dão - Freya & Steven
tel. nr.: +351 933 956 630

 Boekingen uitsluitend via bovenstaande nummer of per e-mail!

Adres in Portugal:
(LET OP: dit is ons postadres. Het terrein bevindt zich beneden in het dal).

Campismo Moinhos do Dão
Café/minimercado Pinheiro
Rua Principal 27 Tibaldinho - 3530-027, Mangualde
E moinhosdodao@hotmail.com

  Gehele jaar open

Moinhos do Dão is het gehele jaar geopend; in het Laagseizoen (november t/m maart) echter alleen in overleg. In het Laagseizoen wordt 40% korting t.o.v. prijs van het Hoogseizoen gegeven op huur accommodatie. Tijdens Kerst en Oud&Nieuw is de korting 15%. In het Middenseizoen (apr/mei/juni/sep/okt) wordt 20% korting t.o.v. prijs van het Hoogseizoen gegeven op huur accommodatie.

Let op: in het Laagseizoen kan het (vooral 's nachts) koud zijn. In een aantal accommodaties is een hout- of gaskachel aanwezig; alleen die kunnen dan worden gehuurd. Er kan (in overleg) in het Laagseizoen voor gasten worden gekookt. In de nabije omgeving zijn enkele eenvoudige, typisch Portugese restaurantjes.

  Wij verhuren onze gastenverblijven in principe van zaterdag tot zaterdag.

  Wij rekenen € 12,50 reserveringskosten voor een accommodatie en voor een kampeer plaats in de maanden juli en augustus. Bij huur accommodatie en wandelarrangement vragen wij € 150,- aanbetaling per geboekte week en de restantbetaling vier weken voor verblijf.

  Wij kunnen u advies geven over vliegtickets en reizen per trein en bus. Ook beschikken wij over informatie m.b.t. vervoer tussen vliegveld Porto of Lissabon en de Moinhos do Dão.

  Een bezoek aan de Moinhos do Dão is goed te combineren met een stedentrip naar Porto of Lissabon. Vanuit deze plaatsen is onze quinta goed en goedkoop bereikbaar per trein of bus (en laatste stuk evt. per taxi of lopend). Kijk voor vluchten, accommodaties en autohuur bij onze » Links «.

  Ook kunt u bij ons terecht voor informatie over gelijkgestemde vakantieverblijven in andere delen van Portugal. Zo werken we sinds enkele jaren samen met Monte Maravilhas in de Alentejo. Daar kunt u diverse accommodaties huren of kamperen: zij zijn ook opgenomen in het arrangement "Ontdek Veelzijdig Portugal". Voor meer mogelijkheden, kijk op: gastvrij.portugal-vakantie.info.

Graag tot ziens op ons paradijsje!

 VACATURES
We kunnen op de Moinhos do Dão meestal wel wat "extra handjes" gebruiken voor de diverse werkzaamheden. Bent u geïnteresseerd in een buitenlandse 'werkvakantie', neem dan eens contact met ons op.

 Oproep voor cursusleiders en docenten
van diverse vakgebieden

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw cursus in het buitenland? Dan is de Moinhos do Dão misschien wel wat voor u!. De ligging van deze groene quinta en de aanwezige faciliteiten bieden onze gasten al twee decennia lang een oase van rust en de ervaring van een archaïsch bestaan. Wij laten graag inspirerende cursussen tot hun recht komen op deze plek.


  Bekijk ons foto-album!

  Blik op ons groene rivierdal

  Waterkanaal op Moinhos do Dão

  In de schaduw...

  Kano op de Dão

  Waterval in de Dão

  Dorp in de omgeving

[ naar boven »]